Hvad er Access Bars®

Er det tid til at skabe forandring i dit eget liv og måske også i dine klienters liv – du ved at der er andre muligheder end dem du har lige nu – hvad hvis Access Bars® er en del af den mulighed! Vil du så være villig til at prøve det?

Har du også altid vidst at der er andre muligheder, men du har ikke lige fundet ud af hvordan du skaber dem!

Hvad hvis du kan slippe af med alle dine begrænsninger og alle de lag af skidt, som holder dig tilbage og forhindrer dig i at være dig.

Hvad hvis det hele starter med et valg, et bevidst valg om at det er nu, nu tiden er til den forandring du sukker efter!

Hvad hvis det hele starter med Access Bars????

Access Bars® er en energetisk ”Hands-on body process, som er designet til at ændre alt det i dit liv som ikke virker.

Denne dag er for dig der ønsker forandring i dit liv, for dig der ønsker at skabe dit “drømme” liv og for dig, som ved at det uopnåelige er opnåeligt med de rette værktøjer!!
Tør du vælge mere bevidsthed i dit liv tør du tage det valg nu?

Lidt om Access Bars®
Access Bars® er 32 punkter på hovedet, de repræsenterer forskellige områder af dit liv. Alle disse punkter der berøres kaldes ”The Bars”.
De indeholder elektromagnetiske komponenter af alle tanker, følelser, ideer, attituder, beslutninger og overbevisninger du har haft gennem hele dit liv.
F.eks. alle tanker du har haft omkring penge, du har set, som værende vigtige, den energi er lagret i det punkt kaldet penge.
Der er Bars for healing, krop, kontrol, bevidsthed, kreativitet, power, ældning, sex og penge. 32 forskellige i alt. Hver Bar svarer til det område af dit liv, som det er navngivet.
Berør du et Bars punkt begynder du at fjerne den energi der er låst fast i det område, blot ved en let berøring. Ved den lette berøring af disse Bars vil du effektivt fjerne alt du har lagret der. Kun 5 minutters berøring kan fjerne 5.000 til 10.000 års lagret synspunkter, gamle tankemønstre og holdninger.

For dig som vælger denne dag bliver dagen som følgende:

Du får 2 behandlinger og du giver 2 behandlinger.
Du får en manual hvor der er værktøjer, som du kan bruge på din opdagelsesrejse, rejsen til mere af dig!

Der vil være forfriskninger, snacks, the og kaffe i løbet af dagen.
Du medbringer selv frokost.

Prisen er kr. 2250,- for første gangs deltagere og kr. 1125,- for gentagelse af kurset.

Tilmelding sker til
Helle Rannes på helle@Joybox.dk
Eller på 6165 3949

 

Access Bars®

Access Bars® kursus 

Find en dato der passer dig, der er flere at vælge imellem.
Se siden med alle begivenheder måske er der noget der frister.