Mit hus er sat til salg

september 5, 2014 Helle Rannes

14079932_10210265784821323_7024089619341816415_nSå mit hus er sat til salg Jubii!!!
Hvad så nu?
Jeg har jo besluttet mig for at sælge alle mine ting – ja dem alle sammen og ikke opmagasinere det som jeg først havde tænkt mig at gøre.!
Det er lidt af en beslutning, men hvor er det befriende at tænke på at være helt uden alle mine ting og at ikke skulle tænke på at de står i et eller andet rum og om jeg nogensinde får brug for dem igen!
Så ja jeg besluttede mig for total frihed og nu er alle mine ting som sagt til salg. Det kan godt være ret overvældende at kigge mig omkring, for lige meget hvor jeg kigger hen og hvad jeg kigger på så skal det sælges – hvordan får jeg det til at gå op sådan rent logistisk???
Jeg er jo ikke interesseret i at sove på gulvet, eller at ikke have noget lys eller hvad med køkken tingene, bare fordi jeg har solgt min elskede seng og alle mine smukke lamper og det der køkkengrej!!!
Jeg må nok hellere starte med alle de ting jeg ikke bruger, der er også nok at tage fat på. Jeg har rigtig mange ting og når jeg kigger rundt så kan det godt føles som om at der har boet en familie på 4 og de 3 af dem hver har taget en kuffert og hvad de ellers kunne ha’ i hænderne og sagt “so long, du kan bare gøre med resten hvad du synes” – ja vi har boet 4 her og nej jeg har ikke alt muligt stående fra dem, som de har efterladt, måske lidt! Men ja jeg har mange ting og det bliver så dejligt at komme af med det hele.
Hver dag er det spændende spørgsmål “hvor mange ting kan jeg få solgt idag?” der går helt sport i det.
Jeg ved godt at det er den omvendte vej jeg gør tingene, jeg skal jo ikke sælge alle mine ting før huset er solgt, men hvem siger at det er sådan det skal gøres?
Jeg stiller spørgsmål og bruger min awareness og jeg ved at jeg har ret travlt med at få solgt alle tingene da jeg skal være ude af huset i november!
Hvordan kan jeg vide det tænker du måske?!
Det skal jeg sige dig, jeg ved det bare 😉
Snart starter et nyt og spændende kapitel i mit liv, mere om det i næste post.

~Helle