Skip to content

2014-10-18-11-39-59

Hvad er Access Bars®

Er det tid til at skabe forandring i dit eget liv – du ved at der er andre muligheder end dem du har lige nu – hvad hvis Access Bars® er en del af de muligheder!

Vil du så være villig til at prøve det?


Har du også altid vidst at der er andre muligheder, men du har ikke lige fundet ud af hvordan du skaber dem!


Hvad hvis du kan slippe af med alle dine begrænsninger og alle de lag af skidt, som holder dig tilbage og forhindrer dig i at være dig.
Hvad hvis det hele starter med et valg, et bevidst valg om at det er nu, nu tiden er til den forandring du sukker efter!


Hvad hvis det hele starter med Access Bars????


Access Bars® er en energetisk ”Hands-on body process, som er designet til at ændre alt det i dit liv, som ikke virker.
Access Bars® er for dig der ønsker forandring i dit liv, for dig der ønsker at skabe dit “drømme” liv og for dig, som ved at det uopnåelige er opnåeligt med de rette værktøjer!!

Tør du vælge mere bevidsthed i dit liv tør du tage det valg nu?

Lidt om Access Bars®
Access Bars® er 32 punkter på hovedet, de repræsenterer forskellige områder af dit liv. Alle disse punkter der berøres kaldes ”The Bars”.
De indeholder elektromagnetiske komponenter af alle tanker, følelser, ideer, attituder, beslutninger og overbevisninger du har haft gennem hele dit liv.

F.eks. alle tanker du har haft omkring penge, du har set, som værende vigtige, den energi er lagret i det punkt kaldet penge.
Der er punkter for healing, krop, kontrol, bevidsthed, kreativitet, power, ældning, sex og penge. 32 forskellige i alt. Hver Bar svarer til det område af dit liv, som det er navngivet.

Berører du et Bars punkt begynder du at fjerne den energi der er låst fast i det område, blot ved en let berøring. Ved den lette berøring af disse Bars vil du effektivt fjerne alt du har lagret der. Kun 5 minutters berøring kan fjerne 5.000 til 10.000 års lagret synspunkter, gamle tankemønstre og holdninger.

KOMMENDE KURSER

Access Bars®

Access Bars® 

Access Bars® er en energetisk ”Hands-on body process, som er designet til at ændre alt det i dit liv, som ikke virker.
Access Bars® er for dig der ønsker forandring i dit liv,  der ønsker at skabe dit “drømme” liv og, som ved at det uopnåelige er opnåeligt med de rette værktøjer!!