Penge er ikke problemet, du er.

  • 15. april 2018
    12:00 - 16:00

Money isn’t the problem, you are!

Velkommen til “Hvor meget er du villig til at modtage?”
Hvor ofte bruger du penge, som undskyldning for ikke at gøre det du gerne vil eller, som undskyldning for ikke at skabe det liv du allerhelst vil ha’.

Hvor ofte siger du ”Det har jeg ikke råd til” eller ”Det er alt for dyrt, til min pengepung” eller en rigtig go’ én er ”Jeg kan nøjes med at tjene X antal kr. så kan jeg sagtens klare mig!?
Den sidste er et rigtig godt eksempel på hvad der sker med det beløb du har til rådighed når du har betalt det du skal! Her sikrer du dig for at du aldrig skaber flere penge end du kan klare dig for og dermed ikke kan skabe det liv du gerne vil.

Hvilke begrænsninger har du med hensyn til penge og hvilke overbevisninger har du, som måske slet ikke er dine, men nogle du har købt ind i på et eller andet tidspunkt!

Så hvordan hænger det hele sammen, penge, at modtage og hvad du tænker og siger og så lige dine begrænsninger og overbevisninger.
Det er nogle af de ting vi kommer ind på denne dag, så hvis du kender nogen som dette passer på  så invitér dem gerne med.
Kurset varer ca. 4 timer og der vil være mulighed for at bytte Access Bars® imens da det er med til at fjerne overbevisninger og begrænsninger på penge området, hvis du ikke har prøvet Access Bars® før så er der mulighed for det på dagen.
Hele kurset tager udgangspunkt i bogen:
”Money isn’t the problem, you are” skrevet af Gary Douglas og Dain Heer.
På kurset modtager du en lille manual, som er på engelsk.

Hvis du betaler kr. 150,- ekstra så modtager du bogen på selve dagen. (engelsk)

Denne dag kræver ingen forkundskaber alle kan deltage.

Der vil være snacks og drikkevare, kaffe, the og vand på dagen.

Hvis du har en briks så medbring den gerne.

Hele denne herlighed koster kr. 350,- som betales via Mobilepay på 6165 3949

Tilmelding sker på helle@joybox.dk eller mobil 6165 3949

Vel mødt
Helle Rannes