Skip to content

Online Foredrag:

Derfor tænker du på din narcissist eks 24/7

– og hvad du kan gøre for at stoppe det


.

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev. Der er ingen spam kun e-mails om hvordan du spotter en narcissist. Der kan også forekomme tilbud på kurser og andet der giver dig værktøjer til at ruste dig til evt. møder med narcissister. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Foredrag LP (800 × 800px)

I dette foredrag lærer du om de psykologiske mekanismer der gør at du tænker på din narcissist eks 24/7 og hvorfor du føler dig overvældet af sorg efter brudet. Du lærer også hvilke skridt du kan tage allerførst, så du kan begynde på din healingsproces.

Det kommer også til at handle om Selv(k)ærlighed og hvor vigtigt det er at gå igennem de 5 søjler af selv(k)ærlighed, så du bliver i stand til at sætte grænser, at tage dig af dig selv og endelig blive fri og uafhængig.

Selv-kærlighed handler om at lære dig selv at kende, på godt og ondt.
Det handler også om vigtigheden i at altid vælge dig selv først, fremfor at altid vælge alle andre mennesker først.
Det handler om at være din egen støtte, som du ved du kan stole på vil tage de, for dig, rigtige valg i livet.

Du bliver:

  • Selvstændig tænkende

  • I stand til at tage egne beslutninger om de rigtige valg for dig, uafhængig af andres meninger

  • I stand til at sætte egne grænser, sige nej når du mener nej

  • Du får selvtillid så du begynder at stole på dig selv og dine valg

  • Dit selvværd er bedre, du ved hvad du er værd så du sætter dig selv først

  • Du kender din egen værdi så du skal ikke søge bekræftelse hos andre om du er god nok

Det betyder at du skal ikke søge anerkendelse fra andre fordi du er lige der, hvor det er lige meget hvad andre synes om dig og hvad de mener om dig.
Du ved godt at andres mening ikke har noget med dig at gøre

På den måde bliver du mere fri, du vil føle en kæmpe frihedsfølelse fordi du ikke er afhængig af andre, fordi du ved at du kan klare dig selv
Fordi du ved at du er uafhængig af hvad andre synes, mener, føler og tænker om dig, både det gode og det dårlige

Frihedsfølelsen er nok den allerstørste effekt af at finde tilbage til dig selv

Du bliver så selvstændig at du siger:

”Jeg er ligeglad om du synes jeg kan gøre dette her eller ej, jeg gør det alligevel fordi jeg ved hvad jeg vil og ingen skal stoppe mig”

Fri af din historie om hvem du er og alt det du har oplevet, som du hænger fast i og som trækker dig ned hele tiden.

Det er på den måde du finder ud af hvem du virkelig er, fordi du fjerner alt det, der definerer dig alt det alle dem du har været i berøring med hele dit liv siden du blev født, har fortalt dig om hvem du er og hvordan du er.
Og alle deres forventninger til hvordan du skal være, hvem og hvad du er i deres øjne!

Og som du nu ser dig selv, fordi du ser dig selv gennem et ’filter’ af alle andres forventninger og beslutninger om hvem, hvad og hvordan du er, helt fra du blev født.

Når du er bekendt med disse 5 søjler, der udgør selvkærlighed, og du begynder at implementere dem i dit liv, vil du på længere sigt langsomt men sikkert opleve disse forandringer.

Du lærer også om forskellen på sorg efter et ‘normalt’ forhold og efter et manipulerende forhold.

De 5 stadier af sorg: ‘manipulerende forhold’ 

Sorg efter et normalt forhold og sorg efter et forhold med en narcissist kan være meget forskellige. Mens sorg efter et normalt forhold typisk følger de fem stadier af sorg, kan sorg efter et forhold med en narcissist være mere kompleks og længerevarende. 

Narcissistiske personligheder kan være meget manipulerende, kontrollerende og skadelige for deres partnere. De kan skabe en afhængighedsdynamik, hvor offeret føler sig fanget og kan have svært ved at forlade forholdet. Når forholdet endelig afsluttes, kan sorgen føles anderledes på grund af den traumatiske oplevelse af at have været i et forhold med en narcissist. 


.