Skip to content

24 magiske juledage

Sådan skaber du et liv du ikke behøver ferie fra.

– Find tilbage til magien inden i dig selv.


.

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev. Der er ingen spam kun e-mails om at skabe et magisk liv. Der kan også forekomme tilbud på kurser og andet der giver dig værktøjer der lærer dig hvordan du skaber det liv du drømmer om. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Squeeze-page Julekalender Magic (1)

På disse 24 Magiske dage vil du begynde at forstå at Magi handler om noget helt andet end det du forestiller dig og at det slet ikke er så svært som du tror.
Du skal bare lige ha’ gravet det frem igen og det er lige præcis det der kommer til at foregå i de 24 dage.

Vi er alle magiske væsner, når vi lander i denne verden.

På et eller andet tidspunkt hen ad vejen i mens vi lever vores liv, så aftager magien for de fleste af os og til sidst har vi helt glemt hvordan det er at være magiske væsner.

Det er det du kommer til at bruge de næste 24 dage på at finde frem igen.

At komme tilbage til dit dit naturlige magiske jeg, som er begravet under et tykt lag af overbevisninger om at magi ikke findes og at magi er forbeholdt eventyrbøger og eventyrfilm eller hvad det nu er du går og fortæller dig selv.

Dette får du:

  • Hver dag vil der være en ‘låge’ med indhold om hvordan du får din magi tilbage. Denne låge finder du i den tilhørende Facebook gruppe.
  • Hver dag lander der en email i din indbakke, i denne finder du link til gruppen og lidt om dagens låge.
  • Disse 24 dage er en smagsprøve på hvad det vil sige at have et magisk liv, du bliver mere bevidst om selve processen så du bliver i stand til at skabe det fantastiske liv du drømmer om.
  • Vi starter d. 1. december hvor gruppen åbner her kan du kan se indholdet og følge med hver dag, så husk at vende tilbage hver dag,

Vigtigt:

Facebook gruppen åbner først d. 1. december, men du kan allerede stille dig i kø nu, så du bliver lukket ind lige så snart det starter. 
På den måde er du sikker på du ikke går glip af noget.

Så husk at klikke på linket til Facebook gruppen, du finder det i e-mailen du får tilsendt. 
Da det hele foregår i gruppen er det vigtigt at du er med i gruppen.

ALT kommunikation foregår via e-mail, derfor er det vigtigt at du husker at tjekke at du er tilmeldt, dette gør du ved at sørge for at du giver mig tilladelse til at sende dig e-mails, (dette gøres i den bekræftelses e-mail du modtager lige efter du har tilmeldt dig)

Du har adgang til indholdet af de 24 dage i hele december, det vil sige at jeg fjerner indholdet den 1. januar 2022.

Gruppen lukker ikke, du er velkommen til at blive også efter julekalenderen er slut.

Gruppen kommer til at fortsætte med at handle om at få et magisk liv så jeg inviterer dig til at blive.

Vi ses d. 1. december

Helle Rannes 


.

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev. Der er ingen spam kun e-mails om at skabe et magisk liv. Der kan også forekomme tilbud på kurser og andet der giver dig værktøjer der lærer dig hvordan du skaber det liv du drømmer om. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik