Skip to content

I morges fik jeg lige et kærligt puf af min business, den ville lige minde mig om at jeg skal huske at drømme/tænke stort.

Oftest er det sådan at vi nedskalerer vores drømme eller vores mål for vores business, kun fordi vi tror at det er lettere at ramme, hvis vi bare sigter efter et lille mål, men tænk lige på at jo større målet er jo nemmere er det jo at se det.

Er det også sådan for dig sigter du efter et mindre mål end det du ved er muligt for dig?

Har du en vision for din business så du ved hvor du gerne vil hen med den, har du en drøm om at skabe noget for alle ikke kun for dig selv, men virkelig ændre noget stort i verden.

Det betyder ikke at det er absolut nødvendigt at have en verdensomspændende virksomhed mindre kan også gøre det. Du kan vælge at skabe FOR THE GREATER GOOD med præcis den størrelse business du har lige nu og du kan vælge at udvide den og derved være et større bidrag til verden.

Det er dit valg.

 

Den sidste uges tid har været meget intens i min business, jeg har nemlig sat mig et kæmpestort mål og det er jeg ved at putte ind i min Destinationsplan så jeg kan have fokus på det der skal gøres samtidig med jeg kan holde øje med om jeg tager action på det jeg skal.

For eksempel så har jeg brugt den sidste uges tid på at blive helt tydelig på hvem min målgruppe er, så jeg nu ved præcis hvem jeg taler til og min målgruppe ikke er i tvivl om at jeg kan hjælpe dem.
Det har været en intens og lærerig uge, men det har også været sjovt og spændende og så har det faktisk været overraskende for selvfølgelig havde jeg en målgruppe, men jeg siger bare at den ændrede sig markant.

Har du en målgruppe – er den så klar og defineret og kender du den til bevidstløshed, så hvis du bliver vækket midt om natten så kan du uden tøven sige hvem det er?

Er du klar i spyttet når du taler til din målgruppe eller skyder du med spredehagl så du rammer i øst og i vest.

Er du bange for at du går glip af indtægter, hvis du gør din målgruppe helt specifik, så skal du bare vide at når du taler til alle så taler du til ingen!!!

Det første skridt til at drømme stort er helt klart at have en vision, men så kommer din meget specifikke målgruppe helt sikkert ind som nummer to. 

Vil du også gerne drømme stort eller større, men du har ikke lige en klar retning at gå, så er du velkommen til at booke en gratis session med mig, en af mine superpowers er at jeg er fabelagtig god til at holde dig i hånden hele vejen til du kommer i mål.

Har du lyst til at følge min rejse på vej til det store mål, så følg med her.

Xo Helle

*Mange ejere af små virksomheder kender ikke vigtigheden af at have en plan for hvor de vil hen, så vi har skabt en Destinationsplan, der målrettes unikt til den enkelte virksomhed så de kan komme succesfuldt i mål.