Skip to content
Squeeze-page virtuelt foredrag ulv i fåreklæder

Sådan undgår du at falde for en narcissist

Spot en ‘ulv i fåreklæder’

Virtuelt foredrag

ulv i fåreklæder mobil hellerannes.dk

Få styr på narcissistens karaktertræk og adfærdsmønstre og undgå at blive fanget i fælden.

Slip for månedesvis eller måske endda årevis af hjertesorg og ydmygelse i et giftigt forhold.

Med dette virtuelle foredrag i mundrette bidder, få du uvurderlig viden omkring karaktertræk og adfærdsmønste af en narcissist.
På den måde kan du uddanne dig selv til at spotte en narcissist meget hurtigere og derved undgå at blive fanget i hans net.

Dette virtuelle foredrag er gratis og vil blive sendt til dig i en række af mails så det er overskueligt og lige til at gå til. Videoerne er ca. 5-7 min lange og kan ses uafhængigt af hinanden.

Det kræver kun at du tilmelder dig så jeg ved hvor jeg skal sende foredraget hen. Hvis du allerede er tilmeldt mit nyhedsbrev, frygt ikke, jeg sender dig ikke dobbelt op på nyheder af den grund. 

Du vil dog modtage en mail med et link til at downloade min E-bog, den vil jeg anbefale dig at hente. Du vil efterfølgende modtage en række af mails indeholdende videoer a 5-7 min længde.

Du kan tilmelde dig lige her:Den koster 0,- kr. kun din e-mail adresse. Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev. Der er ingen spam kun e-mails om hvordan du spotter en narcissist. Der kan også forekomme tilbud på kurser og andet der giver dig værktøjer til at ruste dig til evt. møder med narcissister.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.