Du kan aldrig være en fiasko

Måske har du prøvet mange forskellige tilgange til at få din business igang. Og nu tænker du måske at du ikke har sans for det der med at køre en business.

Måske har ordet ‘Fiasko’ endda lige været oppe at vende i dine tanker.

Jeg kender det selv alt for godt, har selv været der mange gange og for ikke så mange uger siden var jeg der lige en tur igen.
Det var som om at lige meget hvad jeg satte i værk så virkede det bare ikke.

Nu er jeg jo sådan en, som stiller spørgsmål, når det ikke går som jeg tror.
Lige så mange spørgsmål, som Spørge Jørgen, meeen forskellen på ham og mig er at ikke bruger ordet ‘Hvorfor’
Når du starter med Hvorfor så kører du bare i ring og det får dig ingen steder.

Næh, jeg brugte ordet ‘Hvordan’
Jeg sagde:
“Hvordan kan jeg være den største fiasko, større end jeg overhovedet kan forestille mig?”


Nu tænker du måske at det er da boget underligt noget at spørge om, der er da ingen der beder om at være en fiasko og da slet ikke den største af slagsen. 🤔

Nej det er der ikke nogen der vil være, men det der skete var at jeg begyndte at grine, jeg kunne slet ikke lade være og lige der i grineriet, vidste jeg bare at en ‘Fiasko’ findes ikke.

Du kan aldrig være en fiasko, for lige meget hvad du gør, som ikke lykkedes, bringer det dig tættere på der hvor du gerne vil hen.

Jeg siger det lige igen: 
Du kan aldrig være en fiasko, for lige meget hvad du gør, som ikke lykkedes, bringer det dig tættere på der hvor du gerne vil hen”

Så tænk på dit mål, i stedet for at du går den lige vej, som DU har planlagt, så zigzagger du din vej i mål og på vejen bliver du udstyret med forskellige nye evner (Superpowers), som du ikke havde fået på den planlagte vej og, som du får brug for, når du skal være den forandring verden har brug for.

Så hvordan kan du være den største fiasko, der nogensinde har levet?
Spørg og mærk efter hvordan det føles.

xo Helle

Jeg hjælper kvinder, der drømmer om at starte egen virksomhed, med at komme stærkt fra start så de kan realisere deres drøm uden at de skal kvitte deres job